Triumph lansira motor savršen za Džejms Bonda

Kada se radi o sredstvima prevoza, Džejms Bond je najpoznatiji po svom ukusu vezanim za automobile…

Međutim, ako se Triumph kompanija tu nešto pita, motori bi lako mogli da pobede svoje rođake na četiri točka u toj trci. Iako je No Time to Die, najnoviji film u Bond franšizi i poslednji u kom će Danijel Kreg igrati slavnog agenta, odložen zbog pandemije korona virusa, pažnja koja mu je posvećena pre same premijere nikako nije mala. U jednom od kadrova filma, Kregov Bond vozi Triumph motor, dok pritom izvodi neke zaista interesantne manevre. Kako bi se obeležila pojava ovog motora u filmu, slavni brend je odlučio da lansira Bond Edition svog Scrambler 1200 modela.

Ograničen na samo 250 primeraka, ovaj motor je, verovali ili ne, već rasprodat, a nije nam teško da shvatimo zašto je to tako. Baziran na Scrambler XE, ovaj model pokreće motor sa 1.200 cc, koji razvija 89 konjskih snaga. On ima istrajni cevasti ram sa aluminijumskom kolevkom i eksterijer koji definitivno pogoduje najslavnijem internacionalnom špijunu.

Svaki Bond Edition motor dobio je svoj redni broj i biće predstavljen sa Bond Handover paketom, koji uključuje numerisani sertifikat autentičnosti koji je ručno potpisao CEO Triumph brenda, Nik Blur, uz premijum ranac. Kao zaista ograničeno izdanje, model je dobio ekskluzivnu Bond dizajnersku šemu i sadrži premijum 007 brendiranje i detalje koji nisu dostupni na bilo kom drugom motoru ovog brenda, pa je čak i kožno sedište ukrašeno slavnim logoom.

Sve u svemu, moramo priznati da je ovaj motor prikladni omaž ulozi Danijela Krega. Svi tamni elementi, uključujući zadnji blatobran, ručke, prednju viljušku, i slično, odjekuju mračnim tonom skorašnjih filmova, izgledajući pritom neodoljivo.

Prema navodima, ako se situacija bude razvijala po planu, No Time to Die će se u bioskopima pojaviti 25.novembra. Do tada, uživajte u našoj galeriji fotografija.