Sve što vam je potrebno za piknik krije se u novom Smeg E-skuteru inspirisanim Vespom

U velikoj meri oslanjajući se na Vespu (pa čak i na SMEG), SMEG Futro je koncept e-skutera koji otelotvoruje osećaj vožnje do plaže, parka ili jezera tokom letnjih lenjih dana.

Jezik zakrivljene forme skutera je direktno inspirisan SMEG stilovima i snažno se oslanja na zlatno doba italijanskog automobilskog dizajna (kada su nastale kompanije kao što su Vespa i Lambretta), dok se njegovi bočni paneli otvaraju i otkrivaju čitav niz sićušnih kuhinjskih aparata, sve od termosa do tostera i hladnjaka za vino!

Ova jedinstvena niša pristupa deluje prilično interesantno, jer se SMEG Futro pozicionira kao savršen rekreativni dvotočkaš. Namenjen danima odmora i rekreacije, Futro ne dolazi sa rezervnom gumom koja je smeštena u bočnim panelima… umesto toga, njegove ploče se otvaraju i otkrivaju sveobuhvatan komplet za piknik.

Futro dolazi u potpunosti opremljen termosama za čuvanje čaja i kafe, šoljicama za serviranje, kutijama za hranu, tanjirima za sendviče i daskama za jelo, priborom za jelo i možda dve naše omiljene karakteristike, tosterom i hladnjakom za vino! Ova dva električna uređaja rade na Futroovoj sopstvenoj odvojivoj bateriji (koja se nalazi odmah ispod sedišta), pružajući vam sveobuhvatno iskustvo izleta na koje će svi oko vas sigurno biti ljubomorni!

Celokupna estetika skutera deluje kao kulminacija nekoliko dizajnerskih jezika, uključujući sopstvenu vizuelnu estetiku komapnije SMEG, u kombinaciji sa modernim skuterima kao što su Vespa, NIU i Gogoro.

Skuter ima prstenasto svetlo na prednjoj strani, sa dva indikatora ispod i SMEG brendom između. Kao i Vespa, skuter koristi sjajnu završnu obradu sa hromiranim akcentima i kožnim ukrasima kako bi izgledao kao moderan klasik. Njegova kontrolna tabla je, međutim, potpuno modernizovan ekran osetljiv na dodir koji vam omogućava da pristupite Futroovoj listi funkcija, uključujući navigacionu kontrolnu tablu, pa čak i muzički plejer koji služi kao savršena pratnja tokom vašeg piknika!

Luxury Experience