Saradnja puna plamena „Justin Bieber x Vespa“ je stigla baš na vreme

Posle nekoliko meseci čekanja, dugo očekivana saradnja između Džastina Bibera i Vespe stiže baš na vreme da se u njoj uživa tokom letnje sezone.

Džastin Biber stavlja svoj pečat na kultni Vespa skuter u najnovijem visokoprofilnom zajedničkom projektu koji je naručio italijanski brend skutera. Dizajniran i osmišljen od strane kanadskog umetnika, novi Vespa skuter je predstavljen u monohromatskim nijansama sa bezvremenskom estetikom. Na ovaj način, tradicionalno italijansko zanatsko umeće koje karakteriše ova vozila na dva točka i pop kultura kojom odiše Džastin Biber spajaju se kako bi ponovo osmislili klasični model.

Justin Bieber x Vespa skuter je napravljen po uzoru na Piaggio Sprint – dostupan u konfiguracijama od 50, 125 i 150cc, i može se pohvaliti upečatljivom potpuno belom liverijom na spoljašnjim panelima. Apsolutno svaki element skutera je presvučen belom bojom, od felni do retrovizora, međutim, plamen u biserno beloj boji prati Vespa logo kako bi dao jedinstven i mladalački dodir.

Dizajn uključuje digitalni displej u punoj boji koji se sinhronizuje sa pametnim telefonima za reprodukciju melodija i podešavanje nijanse LED svetla. Uz Vespa skuter lansirana je i kolekcija koja uključuje rukavice, torbu i odgovarajuću kacigu sa štampom plamena.

Komentarišući saradnju, Biber je rekao: „Prvi put kada sam vozio Vespu bilo je negde u Evropi, verovatno u Londonu ili Parizu. Samo se sećam da sam video Vespu i rekao: Želim da se vozim na jednom od ovih skutera. I tako sam se lepo proveo, samo mi je vetar leteo kroz kosu, osetio sam slobodu. Bilo je zabavno.“

Dalje je dodao: „Volim Vespu, a partnerstvo sa tako klasičnim brendom je jako cool. Biti u stanju da se izrazim, bilo da je to kroz umetnost, muziku, vizuelni prikaz ili estetiku, biti u stanju da stvorim nešto ni iz čega – to je deo mene. Na kraju, cilj u kreiranju i dizajnu je uvek da stavite svoj jedinstveni pečat.“

Rezervacije za Justin Bieber x Vespa skuter počinju 20. aprila.

Luxury Experience