Sa 17 nagrada za dizajn, električni motor Untitled Motorcycles je sada u proizvodnji

Kada se motocikl razvija sedam godina, konačna verzija će sigurno biti posebna.

Još više kada ga dizajnira Hugo Ekles koji je radio za imena kao što su Nike, TAG Heuer, Ford i LG. Iskusni industrijski dizajner sada stvara mašine po meri pod brendom Untitled Motorcycles, i mnogo su posebnije nego što se to na prvi pogled vidi.

Za razliku od drugih proizvođača po meri, njegove kreacije imaju završnu obradu na fabričkom nivou i UMC-063 XP Zero se u tome ne razlikuje. Motocikl je osvojio 17 međunarodnih nagrada za dizajn. To je prilagođena verzija Zero SR/F, koja zadržava sve kvalitete originalnog modela, ali je ipak veoma različita po izgledu i osećaju.

Izgrađen oko cevastog čeličnog rama, ekstenzivno modifikovani električni motocikl sadrži mnoštvo prilagođenih delova i komponenti, uključujući aluminijumske viljuške, specijalno dizajnirane i obrađene polimerne ploče sa vrhovima od polikarbonata i rep sa vodootpornim sedlom i prilagođenim LED zadnjim svetlom.

U srcu XP Zero je mašinski obrađeno aluminijumsko jezgro koje sadrži baterije motocikla, punjač, kontroler i motor, koji isporučuje 110 konjskih snaga, maksimalnu brzinu od 200 km/h i ubrzanje od 0-100 km/h za 3,7 sekundi.

I, dok prototip UMC-063 nosi sloj eksperimentalne boje za avione AMS-36375 „Ghost Grey” specifikacije materijala za vazduhoplovstvo, Untitled Motorcycles nudi brojne opcije koje se mogu konfigurisati, uključujući više boja i završnih obrada.

Untitled Motorcycles UMC-063 XP Zero Experimental je sada dostupan u prilagođenom programu izrade sa cenama i dodatnim informacijama dostupnim na sajtu kompanije.

Luxury Experience