Proslavite La Dolce Vita sa novom Pic Nic Vespom

Osim što je zaštitni znak italijanskog načina života, Vespa je simbol slobode, prijateljstva i druženja.

Vespa je uvek predstavljala radost života i trku za budućnost. Tehnološki napredna i uvek pionir svog vremena, Vespa je ostala verna svom jedinstvenom i bezvremenskom dizajnu.

Vespa Primavera je posebno oduvek imala mladalačku i svežu dušu zahvaljujući svojoj lakoći i stilu. Već kasnih šezdesetih godina donela je alternativni i mladalački predlog kretanja u saobraćajnoj gužvi mnogih gradova.

U svetu koji ponovo otkriva lepotu kontakta sa prirodom, Vespa Primavera je predstavljena u novom ekskluzivnom Pic Nic izdanju, kreiranom upravo da vam pomogne da pobegnete od svakodnevnog stresa i uživate u prijatnim trenucima na otvorenom na najmoderniji i najbezbrižniji način.

Vespa Pic Nic ima specijalnu opremu, dizajniranu da što bolje uživate u vožnji na svežem vazduhu, na ekskurzijama van grada ili u skrivenim zelenim uglovima gradova. Vespa Pic Nic je opremljena modernom korpom za piknik od ratana, koja sadrži praktičnu torbu za hlađenje koja se može ukloniti i naravno ćebe za piknik, napravljeno od specijalne vodootporne žakardne tkanine koja prati šaru pletene korpe.

I korpa i ćebe su ukrašeni logotipom Vespa Pic Nic i lako se mogu transportovati na prednjim i zadnjim hromiranim nosačima za prtljag, koji su standardna oprema ovog specijalnog izdanja. U stvari, ćebe se može namotati zahvaljujući kožnim kaiševima i lako se prenosi sa praktičnom ručkom.

Dizajnirana u bojama Verde Pic Nic i Grigio Pic Nic sa elegantnom grafikom na bočnim stranama, Vespu Pic Nic takođe karakteriše posebno dvobojno sedište, u kome je bež sedište kombinovano sa tamno braon zadnjim delom sa posebnim dezenom. Sedište je takođe ukrašeno kaišem sa italijanskom zastavom.

Luxury Experience