Nano skuter potvrđuje da je luksuz u detaljima

Ponekad i najmanje stvari imaju najveći uticaj.

Električni skuteri su popularni u modernim vremenima s obzirom na njihovu kompaktnu formu i praktičnu estetiku. Vožnje na dva točka su veoma pogodne za urbane grdove, a njihov minimalni otisak ugljenika je blag na već „pohabanoj“ planeti.

Većina električnih skutera napravljena je od plastičnog materijala, ali ako ste neko ko žudi za elegantnim električnim skuterom, ne tražite dalje od Nano modela koji je dizajnirao Bandit 9.

Budući da je dizajniran sa maksimalnom preciznošću, gde je svaki detalj izrađen perfektno, Nano se može nazvati luksuznom opcijom električnih skutera. Bandit 9 posmatra dvotočkaša kao nešto pripada „izložbi moderne umetnosti“, ili nešto se vozi ulicama „Pariza tokom nedelje mode“. Ipak, mislimo da je ovaj skuter prikladan za film o Bondu.

Izrađen od Rolex čelika i poliran u atraktivnoj srebrnoj završnici, skuter ostavlja trajno dobar utisak. Proizvođači su kreirali dve odvojene verzije električne vožnje – Nano varijantu koja postiže maksimalnu brzinu od 45 km/h i Nano+ model koji može da ide do 75 km/h.

Potpuno metalna završna obrada električnog skutera odiše luksuzom u sjajnoj srebrnoj nijansi i proizvođači s pravom prikazuju Nano kao objekat vredan pažnje. Prednji deo je potpuno prekriven okvirom karoserije oblikovanim od jednog komada metala. To daje skuteru na električni pogon izduženi retro osećaj. Sa zadnje strane, Nano izgleda kao moderan skuter u svojoj najboljoj mogućoj verziji i sigurno će se dopasti mlađoj generaciji.

Bandit9 tvrdi da elektromotor zahteva malo ili nimalo održavanja, što je još jedna prednost posedovanja. Osnovni model Nano dolazi po ceni od 4.499 dolara, a verzija Nano+ košta nešto više od 4.990 dolara. Iako je cena ovog električnog skutera prilično visoka, za nekoga ko ceni klasu u stvarima koje poseduju, ovo je nešto u šta vredi investirati.

Luxury Experience