Modifikovani BMW "R nineT" motor

Talentovani tim JSK Custom Design, osmislio je ovaj intrigantni motor, odnosno modifikovani skrembler baziran na BMW modelu…

Model na kom je baziran ovaj motor je BMW “r nineT”. Nazvan “Chocolate Slider”, ovaj prlagođeni motor ostao je veran svojoj klasičnoj temi, dok izgleda dovoljno snažno, odnosno kao da može podneti i uličnu vožnju, kao i onu po sporednim putevima.

Kako bi to bila realna i tačna izjava, tim iz JSK kompanije pomerio je izduvnu cev do maske za ventile, nakon dodavanja specijalnog termo omota motoru, napravljenog od ugljeničnih vlakana, kako bi se noge vozača zaštitile od visokih temperatura. Hladnjak motora je takođe pomeren do faroba, dok su dualne sportske gume stavljene zbog boljeg prijanjanja drumu i visokim performansama. Takođe, dobio je i novi rezerovar za gorivo od aluminijuma, koji sakriva elektroniku i mehaniku motora i pruža zaštitu vozaču.

Upravljač je zamenjen novim, napravljenim od ugljeničnih vlakana u BMW stilu, pa sada ima poboljšanu ugaonu polugu koja će dobro doći tokom brze vožnje. Ukoliko ste u potrazi za kul, otpornim motorom, koji može izdržati praktično sve uslove, od ravne ulice do plata, kamenja i vode, ovaj modifikovani lepotan je pravi izbor za vas.