Magija novog Ducati Scrambler DA11

Ukoliko ste oduvek maštali o autentičnom motociklu koji ćete kao u nekoj filmskoj sceni voziti u pravcu zalaska sunca, nema bolje kompanije da vam pomogne u tome od Diamond Atelier.

Nemački prodavac motora je dobro poznat po izradi prilagođenih modela, sa takvim stilom koji je dopadljiv bilo gde u svetu, baš kao i ovaj prelepi Ducati Scrambler DA # 11.

Radeći na 2016 Ducati Scrambler 800, brilijantni tim iz Diamond Atelier je hteo da predstavi prilagođeni motocikl koji izgleda kao da dolazi direktno iz proizvodne linije Ducati, uz nekoliko dodataka, naravno.

Uvereni smo da će se i Italijani složiti da ovaj motor izgleda stvarno fenomenalno.

Minhenska radionica počela je raditi na ovom motociklu dodavanjem jednostranog svingarma, preuzetog od Monster 1100 p Evo modela, pa do karoserije Scrambler.

Takođe su proizveli shock mount kako bi podržali ugrađenu Wilbers  jedinicu.

Projekat je postao još luđi, sa Multistrada front viljuškama, novom zadnjom Brembo kočnicom, kao i Panigale prednjim točkom i Monster Evo zadnjim točkom sa Metzeler gumom.

Tim je završio ovaj projekat montiranjem brzinomera Motogadget, novim rezervoarom, plus ručno valjanim prednjim blatobranom, Kellermann signalizacijom i retro prednjim svetlom.

Ovo je motor o kom će ljudi sanjati. 

N.V.T.