Luksuzni komplet za sve ljubitelje motora i mode

Kao deo saradnje između dva kreativna studija, Mighty Machines su razvili jedinstveno odelo, specijalno kreirano za ljubitelje motora…

Lansirano zajedno sa njihovim Sarolea električnim motorom, MM.01 projekat kombinuje fino skrojeno odelo sa integralnom zaštitom, dizajnersku kacigu i tradicionalno kreirani nož. Kako bi kombinovali kvalitetnu izradu sa inovativnim dizajnom, ovaj tim ima nameru da formira ekskluzivni lifestyle brend.

Tokom perioda od dve godine, dizajnerski tim baziran u Antverpu, koji se sastoji od Jerona-Vinsenta Nagelsa, Žan-Pol Delmea, Filipa Stele i Džupa Vantena, predstavio je svoju viziju mode za bajkere i aksesoara. Luksuzni MM.01 paket se sastoji od tri različita elementa – Sarolea električnog motora, bajkerskog odela, MM.01 dizajnerske kacige i tradicionalno kreiranog noža. Ovi elementi se neprimetno stapaju zahvaljujući svojim uglađenim crnim tonovima uz narandžaste akcente.

Glavni fokus projekta potiče od belgijskog brenda motora, Sarolea. N60 MM.01 model je sasvim električni motor koji ima 163 konjske snage, raspon vožnje od 330 kilometra i brzinu od 100 kilometara na čas iz stanja mirovanja nakon samo tri sekunde, a sve to je kontrolisano veštačkom inteligencijom WAIZU, platformom koja je razvijena kao plod saradnje Sarolea, ML6 i Google kompanija.

Vrhunsko odelo, nazvano Café Costume, predstavlja krojeni model koji će se idealno uklopiti i na uličnoj sceni. Sa svojim klasičnim linijama, dizajn dozvoljava svojim korisnicima da pravo sa motora odu u kancelariju, bez ugrožavanja neophodne zaštite koje bi im tradicionalno odelo pružilo.

Kaciga, koja je delo Hedon Helmets savršeno prati odelo i motor, zahvaljujući svojoj zadivljujućoj karbonskoj formi. I na kraju, nož je kreiran od karbona, titanijuma i damaskus čelika.