Jedinstveni koncept električnog motora

S obzirom da električni motori postaju sve popularniji tokom proteklih nekoliko godina, povećava se i broj velikih brendova koji eksperimentišu i njihovom polju…

Takođe, istovremeno, svet dobija sve više nezavisnih koncepata, koji pomeraju granice mogućeg u ovom realmu u usponu. Jedan brilijantni primer koji se može videti jeste CRTWRKS MOTO koncept. Ovaj rendering sasvim električnog motora nastao je kao delo Kembridža, konceptualnog umetnika iz Ontarija, i Adama Karvaha, dizajnera proizvoda i transporta, koji trenutno igra ulogu industrijskog dizajnera kompanije Google.

Futuristički dvotočkaš je po svemu sudeći napravljen oko monokoknog rama, koji u sebi sadrži kućište baterije. Koncept takođe sadrži kvadratne farove sa zaobljenim ivicama, dok njegovo poziciono svetlo igra ulogu porta za punjenje.

CRTWRKS MOTO kokpit je opremljen digitalnim displejem HUD stila, sa unikatnim aranžmanima i integrisanim rezervoarima goriva, sa LED indikatorima. Navlake viljuške i minimalistička repna sekcija, takođe mu daju odlučni, agresivni stav.