Impozantni Harley Davidson Bagger motor

Harley Davidson je jedan od brendova sa najdužom istorijom u industriji motora, pri čemu njegovo poreklo možemo pratiti do 1900ih godina, kada je osnovan…

Tokom proteklog veka, oni su definitivno ostavili svoj trag u ovoj industriji, predstavljajući neke od najslavnijih i najpouzdanijih motora koji su ikada dominirali ulicama, a sada, njihov 2012 Road King, dobio je savršeno unapređenje, zahvaljujući talentovanom timu majstora sa Tajvana, Rough Crafts. “Bagger” je motor koji koristi interesantni ram, ispraćen spuštenim bisagama koje su fiksirane za zadnji blatobran, kreirajući oklop ispod kog je sakriven izduvni sistem.

Zadnji deo ovog motora kreiran je upotrebom laganog kompozitnog materijala, zajedno sa kosim poklopcima bisaga i brojnim periferalijama koje su dobile mat crnu farbu veoma impozantnog izleda. Arlen Ness blatobran krasi prednji deo motora, praćen ručno izrađenim rezervoarom koji je iskorišćen kako bi se Road King produžio i dobio uglađeniju siluetu koja se širi prema njegovom zadnjem delu. Na lateralnim delovima motora napravljena su udubljenja za kolena, dok crni kožni tron krasi gornji deo besprekorne crne šasije.

Na prednjem delu, progresivne viljuške i Arlen Ness Hot nogare pružaju ovom motoru zastrašujući stav, u kompletu sa Pirelli Night Dragon gumama od 23 inča i kosim Arlen Ness točkom. Legend Air Ride sistem daje ovom modelu mogućnost rada na različitim visinama, što u kombinaciji sa HD 96ci Twin Cam motorom i Performance Machine hidrauličnim kvačilom i šestostepenim prenosom kompletira ovaj mračni i moćni model.