Harley Davidson sa potpisom najboljeg nemačkog tjunera

Jedna od najboljih radionica koje se bave izradom Harley modela po meri u Nemačkoj, jeste MB Cycles sa Martinom Bekerom na čelu, predstavila je besprekorni primerak nazvan Bonneville GS…

Snaga ovog lepotana potiče od moćnog 113ci S&S Evo-Type motora, koji je uparen sa Super E karburatorom i izbacuje oko 100 konja. S&S su takođe proizveli filtere, kaleme i paljenje, ali pogonski sklop potiče od brenda Ultima, i dolazi sa šestostepenim prenosom. Zadnje vešanje ovog modela ima vazdušni sistem prilagodive visine sa Legend potpisom, dok su točkovi potekli od kalifornijskog specijaliste DNA.

Sa Dunlops gumama, točkovi mere 21 inč napred i 18 inča pozadi. Martin je samostalno kreirao savršeno integrisano sedište, dok je rezervoar potekao sa nemačkog mopeda od 125cc iz šezdesetih, ali je naravno modifikovan i modernizovan.

Chiko’s Pinstriping radionica pobrinula se za mat boju ovog modela, koja predstavlja savršeni kontrast crnom sloju koji je delo Metal Skin Works. Kokpit je dobio najbolje moguće delove, sa ABM komponentama, MB rukohvatima, Beringer kontrolama i Motogadget Motoscope Pro brzinomerom.

Dugmad za pokretanje motora i jačinu zvuka izduvne grane uredno su složena u gornji deo kokpita. Na kraju, možemo reći da je nakon šest meseci u radionici ovaj model spreman da osvoji svaki put na kom se nađe!