Harley-Davidson Džonija Depa iz 1955. godine ide na aukciju

Vatreni obožavaoci Džonija Depa, evo vesti za vas!

Sada možete da nabavite veoma važan suvenir koji je u vezi sa Depom. Govorimo o Harley-Davidson modelu K iz 1955. godine, koji je glumac koristio u filmu Cry-Baby.

Harley-Davidson model K iz 1955. godine

Prema izveštajima, tokom snimanja hit filma korišćena su samo dva motocikla: maketa koja je korišćena za scenu sudara i spaljivanja na kraju i motocikl na slici koji je sada ponuđen na prodaju.

Motor Harley-Davidson je u to vreme bio potpuno funkcionalan i čak ga je vozio Dep na setu. Kada je snimanje završeno, motocikl je kupio jedan od sporednih članova glumačke ekipe i od tada je promenio nekoliko vlasnika. Trenutno je izložen u muzeju u Bransonu, Misuri.

Harley-Davidson model K iz 1955. godine

"Motocikl je u fantastičnom stanju, ima sve delove i trebalo bi da radi." navodi se u opisu aukcijske kuće. Prodaje se preko Kruse GWS Auctions, sa početnom ponudom od 250.000 dolara.

Ostali predmeti koji se prodaju uključuju mandolinu Dženis Džoplin, koju je poklonila Džimiju Hendriksu. Ručno je oslikana cvećem i frazama, a procenjena cena za instrument je takođe 250.000 dolara.

Aukcija se otvara 25. juna 2022.

Luxury Experience