Gold Digger - motor od 250.000 dolara koji ostavlja bez daha

Pored toga što je neverovatno skup, ovaj dvotočkaš je prvi motor koji ima točkove veličine 30 inča...

Ako tražite skupoceni motor na koji biste rado potrošili četvrtinu miliona, onda je ovaj Gold Digger savršeni dvotočkaš za vas. Tvorci ovog motora su se prvi usudili da na njega stave monstruozno velike točkove koji imaju prečnik od 30 inča. Ovaj ekstremno retki motor izgleda kao da je došao iz nekog „steampunk“ filma.

Dizajner ovog motora je Lorens Miler, koji ga je napravio isključivo za Big Boys Toys sajam koji se održava u Abu Dabiju. Gold Digger u sebi krije 20R HD motor koji je u stanju da razvije brzinu od 200 km/h, što je za čoper prilično velika cifra. Motor je akcentovan prelepim crnim i zlatnim tonovima, koji naglašavaju njegovu vrednost i retkost.

Ram motora je napravljen iz jednog dela i to od strane Chassis Design kompanije koja se ponudila da pomogne Mileru u njegovoj kreaciji. Točkovi, kočione komponente i komande za ruke i noge su napravljeni od strane Performance Machine kompanije koja je uradila prilično dobar posao.

Iako nismo sigurni koliko je zapravo praktičan ovaj motor, ono što je sigurno je to da će se za njim okrenuti sve glave u blizini.

Luxury Experience