Fenomenalni unapređeni Ducati Scrambler

Ducati Scrambler se lako može nazvati najboljim motorom koji trenutno postoji u svetu – on je moćan, uzbudljiv i provokativan, a izgleda sjajno iz kog god ugla da ga pogledate...

Ipak, postoje ljudi koji veruju da ova veličanstvena Ducati kreacija može biti još bolja, i baš iz tog razloga je tim iz Rough Crafts radionice stvorio svoju viziju ovog primamljivog dvotočkaša.

Svakako nije tajna da sve što Vinston Jeh iz ove radionice dotakne pretvara u zlato – moramo priznati da čak i na prvi pogled vidimo da je ovaj utegnuta i lakša verzija 2016 Scrambler Ducati motora u savršenom skladu sa reputacijom Rough Crafts imena.

Ovaj Ducati Scrambler sada ima Marzocchi viljuške sa Panigale 1199 i set karbonskih BST točkova od 17 inča pored fabričke suspenzije, a tu su i Pirelli Rosso Corsa gume koje će ga zadržati na betonu bez obzira na sve okolnosti.

Sa deset puta agresivnijim izgledom, ovaj Ducati sada ima i Monster 1100 jednostrani upravljač u kom se nalaze kvačilo i glavni cilindri kočnica, kao i poluge Beringer brenda, zajedno sa ručkama, migavcima i retrovizorima Motogadget kompanije.

Na kraju krajeva, reči ovde gube značenje. Jednostavno, pogledajte fotografije i sami procenite ovaj novi motor, koji će sigurni smo mamiti poglede gde god da se pojavi.