Džastin Biber se udružuje sa Vespom radi nove saradnje

Vespa je objavila vesti o predstojećoj saradnji sa neverovatnim talentom, Džastinom Biberom.

Godine 2022. dva veoma različita, ali povezana kreativna brenda udružiće svoje snage kako bi kreirale novi model Vespe kom niko neće moći da odoli. Verujemo da ćemo 2022. godine videti Vespu sa likovima iz Drow Hausa, Džastinove modne kuće, kao što je to uradio u saradnji sa brendom Crocs.

Sa samo 27 godina, Džastin Biber nije napravio ime samo u muzičkoj industriji, već i u modi, a odnedavno i u industriji hrane i pića. Nakon njegove najnovije saradnje sa Balenciaga brendom i Timom Hortonsom, italijanski brend luksuznih skutera Vespa najavio je neviđenu saradnju za 2022. godinu sa pop senzacijom.

Tokom godina, Džastin je primećen kako vozi Vespu, što je dokazalo da je entuzijasta skutera i da je ovaj projekat neizbežan. U ovom partnerstvu, Džastin Biber odaje počast stilu i dizajnu – svom stalnom izvoru inspiracije – dajući sopstveni dodir klasičnom italijanskom brendu.

„Moji fanovi znaju koliko volim sport: skejtbord, hokej, košarku, BMX“, rekao je poznati pevač. „Uvek me je privlačila ta mešavina stila, gracioznosti i brzine. Uzbuđen sam što mogu da se bavim kultnim italijanskim dizajnom Vespe.“

Saradnja Justin Bieber x Vespa bi trebalo da bude predstavljena u februaru 2022.  

Luxury Experience