Ducati XDiavel Thiverval obećava visok nivo adrenalina

Premijerno predstavljen prošle godine, primamljivi Ducati XDiavel predstavlja jedinstveni pristup ovog italijanskog brenda, kada se radi o kruzer modelima…

Oni u svom dizajnu spajaju visoke performanse i komfor u jednu celinu. Prateći stope dva neverovatna koncept motora, XDiavel by Roland Sands i draXter by Ducati Design Center, prilagođeni XDiavel motor pred vama delo je Freda Krugera.

Nazvan Ducati XDiavel Thiverval, ovaj neverovatni motor rezultat je mašte i kreativnosti tima iz ove belgijske radionice, koji zaista predstavlja sveži stav kao omaž originalnim karakteristikama ovog modela. Thiverval je svoj prvi javni nastup imao na 2017 Bikers Classics događaju u Belgiji, baš u pravo vreme da impresionira svakog ljubitelja dvotočkaša.

Njegov impresivni ram je namerno sakriven, ali je njegov motor zato jasno prikazan, i zajedno sa mnogim drugim detaljima se izdvaja iz mase i mami poglede. Veći deo supersturkture ovog motora je u potpunosti prerađen, a posebni radovi su izvođeni na rezervoaru i repu.

Originalni farovi su ostali netaknuti, ali se na ovom motoru smenjuju sjajni, mat i hromirani završni detalji, dajući mu donekle preteći izgled. Cevi koje su ugrađene u njegov rep odmah ispod zadnjeg svetla su još jedan primer strasti i posvećenosti usmerenoj prema jedinstvenim motorima.

Svesni smo da je ovo mnogo informacija koje treba preraditi, pa ćemo vas sada ostaviti na miru da uživate u galeriji.