Ducati osvežava svoj Scrambler asortiman

Ducati je upravo predstavio svoju novu ponudu za Scrambler 1100 postavku, koja dolazi sa osveženim grafikama, novim izduvnim sistemom, akcentima sedišta i kraćim zadnjim branikom…

Osvežavajući svoj Scrambler portfolio, novi Scrambler 1100 Pro sadrži dvo-tonsku Ocean Drive šemu boja, koja dolazi u konjunkciji čeličnog rama i zadnjeg aluminijumskog podrama, koji su finiširani crnom bojom. Izduvne cevi su premeštene kako bi se kreirao tradicionalni Ducati aranžman sa dualnim opcijama sa desne strane motora. Pored toga, Scrambler 1100 Pro dobio je spušteni držač registarske oznake i crnu metalnu X intarziju unutar fara.

Drugi model iz novog asortimana, Scrambler 1100 Sports Pro, dobio je sve prethodno navedene novitete, a dolazi i sa nekoliko dodatnih opcija, koje ga pozicioniraju kao  vrhunsku varijantu. Novi model je dobio Ohlins prednju viljušku od 48 mm umesto standardne 45 mm Marzocchi varijante, kao i prateći Ohlins amortizer koji menja Kayaba jedinicu. Pored toga, novitet ima spuštene ručke, specifične retrovizore i mat crni eksterijer, zajedno sa 1100 nalepnicom na rezervoaru. Za sada, nemamo informacije vezane za cenu novih modela, ali znamo da će se do proleća naći u prodaji.