Combat Wraith - unikatni motor od 155.000 dolara

Predstavljamo vam 2020 Combat Wraith, specijalo izrađeni motocikl američke kompanije koji dolazi sa cenom od 155.000 dolara...

Sa ovom neverovantom cifrom moguće je sebi obezbediti Porsche Cayman GT4 automobil i još jedan više nego kvalitetan supermotocikl, a da usput još nešto novca preostane. Međutim, postoji mnogo razloga zašto je Combat Wraith sasvim dostojan ove sume, a ekskluzivnost je definitivno jedan od njih. Kreiran u Alabami, unikatni dvotočkaš kreiran je od solidnih blokova aluminijuma vojne industrije i napajan je agregatom sa 2163 cc, S&S X-Wedge jedinicom koja stvara 145 kočnih konjskih snaga pri 5.100 obrtaja u minuti i gotovo 217 Nm pri 2.000 obrtaja. Ova snaga dovoljna je da ubrza motocikl do maksimalnih 257.495 km/h, dok kompanija Combat Motors nudi i Wraith varijantu sa jedinicom od 1.900 kubnih centimetara.

Prenaglašeni stil Wraith modela, šasije nalik egzoskeletonu, može vas podsetiti na određene motocikle, što ne mora da čudi jer je Combat Motors LLC kompanija dobila prava na intelektualnu svojinu i dizajn Confederate linija, kupljenih pre dve godine. Confederate Motors kompanija preimenovana je u Curtiss Motorcycles nešto pre toga, tokom 2017. godine, dok ovaj butik brend moto scene takođe donosi neverovatne ponude svim trenutnim vlasnicima Combat Motors, Curtiss i Confederate linija. Proizvođač svojim starim kupcima nudi opciju povrata modela i pun iznos njihove cene koju uključuju u račun novog Wraith motocikla. Za sve ostale, brend Combat Motors prihvata rezervacije za novi model sa inicijalnim depozitom od 100.000 dolara.