BRABUS x KTM predstavljaju BRABUS 1300 R EDITION 23

Vodeći evropski proizvođač motocikala KTM i svetski poznati nemački brend BRABUS predstavili su novi BRABUS 1300 R EDITION 23.

Ovaj izuzetno ekskluzivni motocikl dostupan je u bojama „Superblack” i „Stealth Grey” i biće ograničen na 145 jedinica za svaku varijacija boja. BRABUS 1300 R Edition 23 izgleda slično originalu, osim što ima nekoliko modifikacija u vidu dodatnih komponenti od karbonskih vlakana.

BRABUS 1300 R Edition 23 opremljen je KTM 1290 SUPER DUKE R EVO V-Twin motorom koji razvija 177 KS pri 8.000 obr/min. Ova vrhunska konfiguracija nudi odličnu isporuku snage, dok BRABUS auspuh sa dve cevi ističe njegov masivan zvuk.

Novi motocikl se nalazi na kovanim točkovima BRABUS Monoblock Z napravljenim korišćenjem najsavremenijih proizvodnih procesa. Točkovi se nude sa potpuno novom završnom obradom u „Platinum Black“ kako bi se osigurao prepoznatljiv BRABUS izgled kao i maksimalna snaga. Poluaktivna VP tehnologija vešanja pretvara ovaj luksuzni motocikl u okretnog lovca pritiskom na dugme.

Za udobnost pri vožnji, zaslužna je najnovija WP APEX poluaktivna tehnologija suspenzije. Postoji pet dostupnih podešavanja, a to su Comfort, Street, Sport, Track i Advanced. Moguće je odabrati i Auto mod u kojem motocikl "bira" najbolje podešavanje.

Po ceni od 42.500 evra, svih 290 motocikala biće dostupno isključivo putem onlajn naručivanja.

Luxury Experience