Crème de la crème za ljubitelje nautike-Kata Rocks SuperYacht rendezvous

Ukoliko volite, posedujete ili se bavite izgradnjom luksuznih motornih super jahti ili jedrilica dužih od 24 metara, onda ne smete propustiti jedinstveni događaj koji okuplja najprestižnija imena ovog sveta - Kata Rocks SuperYacht rendezvous (KRSR) by Infinity Luxury, koji se održava na Puketu na Tajlandu od 8-10 decembra…

Otisnite se na jedno luksuzno putovanje koje je danas sinonim za prestiž i vrhunsko uživanje. Kata Rocks SuperYacht rendezvous by Infinity Luxury, je vodeći internacionalni jahting događaj u Aziji, koji mora biti obeležen u kalendarima onih koji vole plovidbu, jahte i jedrilice ili se bave proizvodnjom istih.

Održan prvi put 2016. godine, ovaj jedinstveni događaj koji na jednom mestu okuplja najveća imena iz sveta super jahti. Savršena je prilika za sve vlasnike jahti i proizvođače, kao i nautičke entuzijaste, da se susretnu sa istomišljenicima, ljubiteljima prestižnog sporta, luksuza, kao i luksuznih putovanja na jednom od najlepših mesta na svetu – Tajlandu, tačnije na Puketu na obali Andamanskog mora.

Mogućnosti ovog dela Pacifika su nepregledne i nedovoljno istražene, i upravo iz tih razloga se organizatori događaja Kata Rocks SuperYacht rendezvous trude da promene status regije i kreiraju hot-spot jahting destinaciju.

Kata Rocks SuperYacht rendezvous okuplja privilegovane osobe, koje zajedno uživaju u spektakularnom okruženju sveta jahti i uzbuđenja koje krstarenje luksuznim plovilima nosi. Događaj je namenjen predstavljanju jahting giganata dužih od 24 metara koje se predstavljaju na fantastičnoj lokaciji. Sa odabrane liste pozivaju se gosti koji su već postojeći vlasnici vila Kata Rocks rizorta, vlasnici superjahti, industrijski profesionalci iz sveta brodogradnje i ljudi iz medija. Glamurozni kokteli, luksuzne večernje zabave, i sve to u društvu odabranih gostiju kojima su zajednički imenitelj bogatsvo, stil, prestiž i društveni status.

Događaj je pod pokroviteljstvom Infinite Luxury koji je dizajnirao Kata Rocks luksuzni rizort gde se ovaj događaj i odvija, smeštenog u rajskom okruženju omeđeno sa dve plaže - Kata i Kata Noi. Kata Rocks koji je ušuškan u netaknutoj prirodi, savršena je kombinacija rizorta i privatnih vila. Ono što je posebno atraktivno u ovoj priči svakako je i izgled rizorta, čiji je arhitektonski dizajn inspirisan izgledom superjahti.

Ovaj događaj je fantastično ispraćen od strane medija kojima se pruža idealna prilika da svetu prenesu novitete najboljih brendova iz sveta nautike i brodogradnje. Mnogobrojni mediji izvestili su o raskošnom prošlogodišnjem izdanju zahvaljujući kojem je rizort Kata Rocks Phuket postao destinacija ispisana velikim slovima na mapi tragaoca za luksuznim putovanjima i destinacijama. Majkl Nurbatlian, direktor marketinga Infinity Luxury ističe da se “ove godine očekuje još veće interesovanje medija koji će svetu preneti najnovije trendove iz oblasti super jahting industrije”.

Kuriozitet predstojećeg KRSR je povratak nemačkog brenda Feadship koji se bavi izgradnjom jahti od 1849. godine, a na ovom izdanju naći će se u ulozi ko-sponzora na ekskluzivnoj večeri koja se organizuje za učesnike. Inače, kompanija Feadship je lider na polju izrade super jahti po porudžbini, naročito kada su u pitanju neprevaziđeni dizajn, inženjerstvo i konstrukcija. Benetti, italijanski brend koji se bavi izradom luksuznih motornih jahti sa tradicijom dugom 144 godine, učesnik je predstojećeg KRSR i upriličiće specijalnu večeru - Benetti and Vista Jet Owner’s. Na pomen ovog imena poznavaoci luksuznih super jahti reći će vam da je Benetti sinonim za najfiniju izradu i rafinirani italijanski dizajn.

Program predstojećeg Kata Rocks SuperYacht rendezvous donosi mnoga imena poput: Burgess, Azimut Yachts, Camper & Nicholsons Hemisphere Monaco, Northrop and Johnson, Bristol Charter, Benetti, Princess Yachts, 77 Design, Lee Marine, Sea-Doo, Seal Superyachts, Boat in The Bay, i The Surin Phuket koji će poput prošle godine organizovati roštilj na plaži.


Prvog dana događaja, industrijalci, mediji i odabrani gosti biće pozvani na palube mnogobrojnih jahti, kako bi doživeli jedinstveni osećaj trke u okviru Phuket Cup Regatta, Superyacht Experience Day događaja. U periodu od 18 do 22h, prvog dana je predviđen prijem kojim će svečano biti otvoren ovaj jedinstveni događaj, a koji će se održati na najvećoj superjahti, čije će ime tek biti saopšteno.

Drugog dana, gosti će imati priliku da uživaju u dekadentnom branču na jednoj od najboljih sakrvenih lokacija Puketa, Pansea plaži, u saradnji sa The Surin Puket. Pored Vodka & Caviar Tasting u okviru Vinskog podruma Kata Rocks rizorta, biće organizovan i Big Boys Toys događaj, tokom kog večiti “dečaci” imaju mogućnost da isprobaju neke od najnovijih igračaka iz sveta džet ski skutera prezentovanih od strane  Sea-Doo kompanije, koja se bavi proizvodnjom super modernih skutera za vodu i svih neophodnih aksesoara za ovaj uzbudljivi sport.

Još jedan događaj koji će biti upriličen za crème de la crème ljubitelja nautike i vlasnike skupocenih jahting kompanija jeste Feadship Owner’s Dinner, večera u okviru najluksuznije penthaus vile u Kata Rocks rizortu, Four Bedroom Sky Pool Villa. Uživajući u ekskluzivnoj večeri, odabrani gosti moći će da posmatraju nepregledni božanstveni horizont sa spektakularnih terasa koje karakterišu svaku vilu ovog odmarališta. 

Ukoliko ste zainteresovani da o ovom događaju saznate više, pogledajte video snimak sa prošlogodišnjeg Kata Rocks SuperYacht rendezvous, a malo je reći da je on ispunjen jedinstvenim aktivnostima i glamuroznim partijima u luksuznom okruženju - ovo je iskustvo koje se pamti ceo život!

Šta drugo da poželimo učesnicima i posetiocima ovog luksuznog lifestyle događaja nego “Dobar vetar, mirno more, puna jedra i mnogo zabave”.

Više informacija o samom događaju, kao i celokupan program možete pronaći na www.katarockssuperyachtrendezvous.com Zahtev za učešće možete poslati na email info@infiniteluxury.com

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju

Luxury Experience