Kristijano Ronaldo prodaje svoj privatni avion vredan 24 miliona dolara

Ceo svet je uplašen inflacijom i recesijom koje su dovele berze i cene kriptovaluta u slobodan pad.

Međutim, najbogatiji milijarderi i poznate ličnosti na planeti još nisu raspoloženi da usvoje mere štednje, a neki od njih su zauzeti trošenjem novca na nadogradnju svojih privatnih aviona. Pre nekoliko nedelja smo saznali da je Elon Mask naručio novi G700 poslovni mlaznjak. Njemu se pridružuje fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo koji takođe želi da unapredi svoj privatni avion jer je premali.

Prema izveštajima, fudbaler Mančester Junajteda prodaje svoj privatni avion Gulfstream G200 vredan 24 miliona dolara.

Ronaldo je kupio svoj privatni avion 2015. godine. Dvomotorni biznis džet je prvi put predstavljen 1991. godine i ostao je u proizvodnji do 2011, pre nego što ga je zamenio G280. Avion može da primi do 10 putnika unutar kabine u zavisnosti od konfiguracije. Ima domet od oko 3400 nautičkih milja i maksimalnu brzinu od 850 km/h. Poznati 37-godišnjak često koristi mlaznjak da leti na egzotične lokacije tokom odmora u pratnji svoje partnerke i dece. Kada Ronaldo ne koristi avion, on ga takođe iznajmljuje po ceni od 6000 i 10 000 dolara na sat.

G200 u vlasništvu Ronalda je opremljen svim potrebnim luksuznim sadržajima, uključujući Wi-Fi, telefon, električnu rernu, mikrotalasnu pećnicu, frižider i sistem za zabavu. Za sada, nema zvaničnih informacija o tome kako će izgledati zamena za Ronaldov Gulfstream G200. S obzirom na činjenicu da želi da ga zameni nečim većim, možemo samo da nagađamo da bi novi Gulfstream G700 mogao biti jedan od njegovih najboljih izbora.  

Luxury Experience