Air France je otvorio luksuzni spa za svoje VIP putnike na pariskom aerodromu Charles de Gaulle

Ako vam je dosadilo da radite uobičajene stvari na aerodromima - Air France ima iznenađenje za sve ljubitelje kozmetike i beauty tretmana!

Avio-kompanija je nedavno predstavila novi centar za tretmane lepote u partnerstvu sa brendom Sisley na pariskom aerodromu Charles de Gaulle.

Otvoren u salonu La Premiere kompanije Air France, spa oduševljava posetioce opsežnom stručnošću u nizu kozmetičkih tretmana Sisley koji se mogu prilagoditi u skladu sa vremenom koje imate na raspolaganju između dva leta.

Spa od 40 kvadratnih metara je opremljen salom za tretmane sa velikim ogledalima i minimalističkim dekorom i posebno je dizajniran za opuštanje i luksuzno maženje. Na plafonu se takođe mogu naći veliki reljefni oblici koji predstavljaju listove Ginkgo bilobe – ključni sastojak protiv starenja u mnogim Sisley proizvodima, u kombinaciji sa nežnim ambijentalnim osvetljenjem.

Tretmani su dostupni i za muškarce i za žene, fokusirajući se na rehidrataciju i zatezanje kože - kao i na ublažavanje stresa. A kao deo iskustva, svaki od kupaca La Premierea će takođe dobiti besplatan 30-minutni ritual nege lepote od četiri ekspresna botanička tretmana za lice – The Nutrition Sleep Well Facial Care, The Plumping Glow Black Rose Facial Care, The Pure Skin Purifying Facial Care i The Special Men Facial Care.

U salonu se nalazi i Sisley butik u kojem putnici mogu kupiti bilo koji od proizvoda koji se koriste u njihovim tretmanima.

Dakle, ako letite klasom La Premiere kompanije Air France, ne zaboravite da se zaustavite u novom Sisley spa centru!

Luxury Experience