Slavni reper slupao Ferrari 488 Pista

Brojne slavne ličnosti skupljaju egzotične i skupocene automobile poput sličica i mirišljavih papirića...

Poneki od njih, određeni model imaju u svakoj boji koja postoji, dok drugi revnosno kupuju sva specijalna izdanja i unikate. Takođe, mnogi od njih svoje četvorotočkaše sa neretko sedmocifrenim cenama praktično nikada ne voze, već ih koriste kao umetničko delo kojem se dive u svojoj garaži, povremeno objavljujući tek po koju fotografiju sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Repet Swarmz, po svemu sudeći, nije jedan od njih. On je do sada bio poznat po svom hit singlu Barking, ali se to pre nekoliko dana promenilo, jer je uspeo da slupa Ferrari 488 Pista, vredan oko 304.000 dolara, kada se sudario sa autobusom.

Incident se odigrao u centralnom delu Londona, nedaleko od Trafalgar skvera. Dvadesettrogodišnji reper je podelio story na Instagramu sa mesta nesreće, ali, za sada nije jasno da li je automobil njegov ili ga je pozajmio od nekoga. Možemo slobodno reći da to sada više nije ni važno, jer je Ferrari smrskan i teško oštećen u nesreći. Na svu sreću, niko osim automobila i autobusa nije nastradao. Ferrari je pretrpeo veći deo štete.

Na YouTube platformi se sada može videti 12-minutni video koji je delo YouTubera po imenu Fredi Atkins, koji je takođe bio prisutan na mestu nesreće. Ukoliko vam je teško da vidite uništenje dragocenog automobila kakav je Ferrari 488 GTB, savetujemo vam da ga ne gledate.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE U pokretu