Ruski Lamborghini Huracan prekriven Swarovski kristalima

Pre nekoliko godina, dvadesetjednogodišnja Ruskinja, Darija Radionova, postala je preko noći prava internet senzacija…

Ona se proslavila jer je svoj Mercedes-Benz CLS 350 prekrila sa milion Swarovski kristala. U jednom momentu, ona ga je prodala preko sajta eBay po ceni od oko 210.000 dolara, ali je ipak postala slavni Instagram model. Darija je ponovo u centru naše pažnje, jer je ovoga puta kupila jarko crveni Lamborghini koji je takođe optočila Swarovski kristalima u celosti. I dok Lamborghini Ad Personam program nudi širok asortiman opcija za prilagođavanje, Ruskinja je angažovala britanske specijaliste za Swarovski kristale, Vincere, kako bi prekrili njen Lamborghini Huracan sa otprilike 1.3 miliona Swarovski kristala.  

Vincere kompanija okačila je video na YouTube, koji nam je otkrio čitav proces nanošenja svakog kristala pojedinačno i ručno. Superautomobil sa V10 motorom bio je rani poklon za praznike, a Radionova je podelila fotografije svog automobila na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

These cheeky eyes..... 🖤❤️

A post shared by Daria Radionova (@dradionova) onDec 26, 2017 at 5:53am PST

Nismo sigurni koliko je koštalo ovo prilagođavanje, ali ako tome dodamo cenu Lambroghini Huracan modela, verujemo da nije bila baš sitnica.

 

« 16 17 18 Pogledajte galeriju 2 3 4 »