Novitec MC20 je prelep pojačan Maserati

Decenijama, nemačka kompanija Novitec je jedan od globalno najpoznatijih stručnjaka za oplemenjivanje najekskluzivnijih automobila na svetu.

Pored Ferrari, Lamborghini, McLaren i Tesla automobila, nemačka kompanija se fokusira na brend Maserati. Novitec kompanija predstavila je sada svoju najnoviju kreaciju i nudi ekskluzivne opcije za novi sportski automobil sa srednjim motorom, Maserati MC20.

Njegove nadogradnje su brojne, a jedna od najznačajnijih je glasniji izduvni sistem, obložen finim čistim zlatom 999. Standardni MC20 model ima motor povezan sa osmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom koji šalje snagu na zadnje točkove preko diferencijala sa ograničenim proklizavanjem. To omogućava automobilu da ubrza od 0-100 km/h za manje od 2,9 sekundi, pre nego što postigne maksimalnu brzinu od 325 km/h.

Ali, Novitec je automobil učinio još dinamičnijim, dodavanjem novih modula za sistem kontrole motora, unapređene kontrole pritiska pojačanja i, naravno, izduvnih gasova visokog protoka. Kao savršenu dopunu, Novitec nudi precizno podešene izduvne sisteme visokih performansi u različitim verzijama. Sportski prigušivači omogućavaju V6 da slobodnije diše, a istovremeno mu daju sportsku notu.

Novitec je takođe dao automobilu mnoštvo kozmetičkih poboljšanja kao što su veći točkovi od 20 inča napred i 21 inča pozadi. Tu je i novi prednji razdelnik i novi spojler pozadi, a svaka komponenta je napravljena od karbonskih vlakana. Osim toga, unutrašnjost se može prilagoditi na zahtev kupca bilo kojom kombinacijom boja koje možete zamisliti, koristeći mešavinu alkantare i kožnih presvlaka.

A cena? Pa, MC20 ima cenu od 212.000 dolara za osnovni model, ali ovo definitivno nije model bez podešavanja. Očekujte da ćete za ovu tjuniranu verziju Maserati MC20 Novitec morati da izdvojite do pola miliona dolara.

Luxury Experience