Novi Aston Martin Vanquish S

Aston Martin Vanquish S je najnovije remek delo sa četiri točka koje dolazi od ovog renomiranog britanskog brenda…

Čuveni Aston Martin model dobio je neke vrhunske modifikacije i unapređenja u svojoj S verziji, koja će, kako je očekivano, biti jedan od poslednjih Aston Martin modela sa 5.9 litarskim V12 motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, pre nego što ga AMG pogonski sklopovi zamene.

Novi Vanquish S će imati bolje performanse i nudiće više uzbuđenja, zahvaljujući raznim poboljšanjima motora, koji sada ima 592 konjske snage. Unapređenja uključuju veće usisnike vazduha i revizovani sistem za iste, zahvaljujući kom ovaj model sada ima mnogo bolji odziv.

Takođe, vredi pomenuti i rekalibrisani osmostepeni Touchtronic III menjač, kao i novi sistem auspuha sa četiri izduvne cevi. Takođe, tu su i brojni drugi tjunirani detalji, poput suspenzije i prigušivača. Fanovi Aston Martin brenda uvek očekuju samo najbolje od ovog brenda, a u većini slučajeva, upravo to i dobiju. Uz ovaj model će biti ponuđen i besprekorni aerodinamični karbonski paket, koji sadrži izmenjeni prednji spliter i zadnji difuzer, koji će biti u savršenom skladu sa ovim tehničkim poboljšanjima.

U vozačkoj kabini, detalji su takođe osveženi, pa budući vlasnici ovog lepotana mogu očekivati kožna sedišta i satenski karbon na panelima, pored kožnih i specijalno vezenih detalja na naslonima za glavu.

Novi Aston Martin Vanquish S će biti dostupan u Coupe i Volante verzijama, a koštaće vas 294.950 dolara.

D.Ć.