Drejk se ponovio unikatnim Rolls Royce modelom

Kada se radi o slavnim ličnostima, a posebno onim najbogatijim, najpopularnijim i najuticajnijim, oni jednostavno žele da poseduju sve najbolje što novac može kupiti…

Baš iz tog razloga, ne kupuju “fabričke” automobile, već biraju njihove prilagođene verzije, imaju pune garderobere i cipelarnike unikata, a časovničarski brendovi se praktično međusobno takmiče kako bi im ponudili jedinstvene modele koje niko drugi niti poseduje, niti će ikada posedovati.

Drejk je upravo jedna od tih ličnosti, što nam je još jednom dokazao svojom najnovijom kupovinom. Slavni reper se udružio sa losanđeleskim brendom Chrome Hearts kako bi tjunirao svoj Rolls Royce Cullinan štepanim sedištima sa čuvenim dezenom, dok su njegove felne gravirane ispisom F--k You.

Njegova ljubav prema unikatnim komadima sa Chrome Hearts potpisom odavno je započela. Zapravo, on je prilagodio svoj Rolex CH narukvicom i nosio je jedinstveni košarkaški dres čuvenog brenda u svom Laugh Now Cry Later spotu. Chrome Hearts-Drake Cullinan saradnja obeležava prvi poduhvat ovog tipa i za njega i za brend, i glasnik je zajednički kreirane capsule kolekcije za njegov sledeći Certified Lover Boy album.

Na Cullinanu, Chrome Hearts brendiranje možemo videti i na ukrasu haube, uz brojne druge detalje kreirane od čistog srebra. Crna štepana koža dekorisana je fleur-de-lis motivom i CH Plus oznakama i upravo ona krasi čitav enterijer, dok su viziri dekorisani Drejkovim imenom. Mračni i pomalo preteći izgled automobila prenet je i u njegov eksterijer, što je izvedeno apstraktnom dekoracijom blede metalik boje.

Izazov prilikom odgovaranja na Drejkove želje bio je nametnut zahtevanim tehničkim i bezbednosnim merama od strane brenda Rolls Royce, koje će garantovati visoke standarde i vrednost ovog automobila, i nakon njegove personalizacije.