Aston Martin DBX707 kombinuje napredne karakteristike enterijera sa neuporedivim SUV performansama

Aston Martin je 2022. godine postavio novi standard na tržištu SUV vozila lansiranjem modela DBX707, koji je besprekorno kombinovao performanse bez premca, dinamiku koja oduzima dah i beskompromisni luksuz.

DBX707 se brzo nametnuo kao oličenje SUV izuzetnosti, osvajajući priznanja i divljenje entuzijasta širom sveta. Sada, Aston Martin podiže DBX707 na još veće visine sa serijom sveobuhvatnih nadogradnji, potvrđujući njegovu poziciju vrhunskog superautomobila među SUV vozilima.

Centralni deo poboljšanja je unutrašnjost DBX707, koja dobija transformativni redizajn. Aston Martin najsavremeniji interno razvijen informativno zabavni sistem zauzima centralno mesto, nudeći besprekornu mešavinu najsavremenije tehnologije i izuzetne izrade. Sistem može da se pohvali bežičnim Apple CarPlay i Android Auto, višestrukim USB-C konekcijama i potpunom vezom na mreži preko korisničke aplikacije Aston Martin. Sa tehnologijom ekrana osetljivog na dodir Pure Black i intuitivnim kontrolama pokreta, pristup informacijama i zabavi je lak i zanimljiv.

Redizajn enterijera prevazilazi tehnologiju, a Aston Martin uvodi upečatljivu novu arhitekturu kabine koja odiše sofisticiranošću i elegancijom. Čiste, savremene linije stvaraju osećaj prostora i kohezije, dok vrhunski materijali kao što su hromirani detalji i furniri podižu ambijent na nove visine. Od redizajniranog volana do elegantnih vertikalnih ventilacionih otvora, svaki detalj odražava posvećenost Aston Martina luksuzu i prefinjenosti.

Mogućnosti personalizacije su brojne, sa tri različite specifikacije unutrašnje opreme koje nude jedinstvene detalje i završne obrade. Pored toga, Aston Martin usluga po meri, Q by Aston Martin, nudi dodatne mogućnosti za prilagođavanje, osiguravajući da je svaki DBX707 jedinstven kao i njegov vlasnik.

U oblasti zvuka, DBX707 postavlja nova merila sa svojim vrhunskim audio sistemima. Standardni Aston Martin Premium Audio sistem pruža impresivan kvalitet zvuka, dok audiofili mogu da se odluče za Bowers & Wilkins sistem za neuporedivo iskustvo slušanja. Sa 23 zvučnika i 1.600 W snage, sistem Bowers & Wilkins transformiše DBX707 u koncertnu dvoranu na točkovima, isporučujući kristalno čist zvuk sa zadivljujućom preciznošću.

Eksterno, DBX707 dobija suptilna, ali upečatljiva ažuriranja koja poboljšavaju njegovu vizuelnu privlačnost i funkcionalnost. Nove boje i završne obrade točkova nude veće mogućnosti prilagođavanja, dok redizajnirane ručke na vratima i retrovizori sa okretnom glavom u ravnini sa staklom daju dodir sofisticiranosti i pogodnosti. Integracija naprednog sistema za pomoć vozaču (ADAS) dodatno poboljšava bezbednost i upotrebljivost, čineći svako putovanje u DBX707 besprekornim i prijatnim iskustvom.

Ispod haube, DBX707 zadržava svoje izuzetne performanse, 4,0-litarski twin-turbo V8 motor sa 900Nm. Uparen sa 9-stepenim automatskim menjačem i naprednim sistemom pogona na sva četiri točka, DBX707 pruža neverovatno ubrzanje i rukovanje bez napora. Inženjeri Aston Martin kompanije su fino podesili dinamiku vozila, obezbeđujući preciznu kontrolu i nenadmašno samopouzdanje vozača u svim uslovima vožnje.

Proizvodnja poboljšanog DBX707 treba da počne u drugom kvartalu 2024. godine, a isporuke su zakazane ubrzo nakon toga.

Luxury Experience