Artura Spider je prvi hibridni McLaren kabriolet visokih performansi

McLaren je predstavio Artura Spider svoj prvi kabriolet sa hibridnim pogonom visokih performansi i takođe drugi model u liniji Artura.

Uvođenje ovog automobila obeležava značajnu prekretnicu za čuveni brend, jer neprimetno kombinuje uzbudljive performanse superautomobila sa senzornim užicima vožnje sa otvorenim krovom. Dizajniran i razvijen sa pažnjom posvećenom detaljima, Spider obećava da će pružiti neuporedivo iskustvo vožnje koje će sigurno osvojiti entuzijaste širom sveta.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Artura Spider je njegova lagana konstrukcija, zaštitni znak McLaren inženjerske filozofije. Sa težinom od samo 1457 kg, automobil postavlja novi standard za lake kabriolete, nudeći izvanredan odnos snage i težine od 473 KS po toni.

Artura Spider pokreće hibridni pogonski sklop visokih performansi koji isporučuje neverovatnih 690 KS, sa dodatnih 19 KS iz V6 motora sa unutrašnjim sagorevanjem u poređenju sa prethodnim modelima. Ovaj ponovo kalibrisani pogonski sklop, u kombinaciji sa trenutnom isporukom obrtnog momenta elektromotora, obezbeđuje uzbudljivo ubrzanje i oštar odziv gasa u celosti.

Pored svojih izuzetnih performansi, Artura kabriolet se može pohvaliti mnoštvom najsavremenijih tehnologija dizajniranih da poboljšaju i dinamiku vožnje i udobnost vozača. Od naprednog aerotermalnog sistema hlađenja do inovativnog McLaren infotainment sistema i sistema za povezivanje (MIS II), svaki aspekt Artura Spider je pažljivo konstruisan da pruži neuporedivo iskustvo vožnje.

Ali prava suština Artura Spider leži u njegovoj sposobnosti da izazove emocije kod vozača i putnika. Od izvajane karoserije do fino izrađenog enterijera, svaki detalj Artura Spider je pažljivo promišljen kako bi izazvao osećaj uzbuđenja i iščekivanja. Bilo da krstarite otvorenim putem ili kidate stazu, Artura Spider obećava da će pružiti nezaboravno iskustvo vožnje koje će ostaviti trajan utisak na sve koji imaju privilegiju da ga iskuse.

Sa otkrivanjem Artura Spider, McLaren je još jednom pokazao svoju nepokolebljivu posvećenost pomeranju granica automobilske izuzetnosti. Kombinujući revolucionarnu tehnologiju sa bezvremenskim dizajnom, Artura Spider predstavlja budućnost kabrioleta superautomobila i potvrđuje poziciju McLaren kao lidera u automobilskim inovacijama.

McLaren Artura Spider je sada dostupan za naručivanje, a prve isporuke se očekuju sredinom godine. Po ceni od 273.800 dolara, automobil nudi entuzijastima priliku da iskuse uzbuđenje vožnje sa otvorenim krovom kao nikada ranije.

Kao najnoviji dodatak McLaren čuvenoj liniji, Artura Spider je spreman da redefiniše standarde automobilskih performansi i luksuza u godinama koje dolaze.

Luxury Experience