Zlatni bicikl od 408.000 dolara - novo hit prevozno sredstvo Dubaija

Nakon superautomobila presvučenih zlatom, Dubai će osvojiti i zlatni bicikl od 408.000 dolara, veoma brzo…

Dubai, zemlja svega što sija, prešao je od zlatnog nakita do pravih zlatnih bicikala, stvarajući zapanjujuće lepo remek-delo. Al Romaizan Gold and Jewellery predstavio je ovu zadivljujuću kreaciju, vrednu $408,000, na Sajmu satova i nakita Bliskog istoka održanom u Expo centru Sharjah. Bicikl je ukrašen pravim listovima zlata od 24 karata.

Saif Mohammed Al Midfa, izvršni direktor Expo centra Sharjah, rekao je da je Sajam satova i nakita Bliskog istoka postao ključna regionalna platforma. Al Midfa je izjavio: "To je neuporediva prilika za ove talente da predstave svoje najnovije kreacije i inovacije publici koja godišnje broji desetine hiljada posetilaca, pri čemu su svi oni u potrazi za najekskluzivnijim dizajnom od zlata, nakitom, luksuznim satovima i savremenim modnim linijama iz celog sveta".

 

Sajam satova i nakita Bliskog istoka pozdravio je više od 500 međunarodnih i lokalnih brendova tokom svog 52. izdanja. Dubai je upoznat sa predmetima koji su okovani zlatom, od superautomobila presvučenih zlatom do zgrada, deserata, tegova za vežbanje, a sada se i bicikl može dodati na ovu pozlaćenu listu.

Luxury Experience