Zavirite u mini-muzej luksuznog posuđa Kris Džener

Ogromni ormari prepuni torbica i cipela su tako passé. Kris Džener ima posebnu prostoriju koja je ispunjena vrednim dizajnerskim posuđem.

Kris Džener je sila na koju treba računati. Ova ambiciozna žena je sve svoje ćerke pretvorila u prave milijarderke, a pored toga što vodi računa o svojoj deci, njen dom je prostor koji odražava njenu potrebu za redom i savršenstvom.

Sada imamo priliku da zavirimo unutar njene vile, tačnije u posebnu prostoriju u kojoj se nalazi vredno dizajnersko posuđe. Soba (više kao odaja za posuđe) izgleda vrlo raskošno sa Gucci čajnikom od 640 dolara, Hermes posuđem od 550 dolara i brojnim tanjirima i posudama od najfinijeg porcelana. Među Hermes i Gucci kolekcijama posuđa ističe se i nekoliko tanjira i šolja koji se izdvajaju portretima njenih slavnih ćerki naslikanim na njima.

Kada živite u luksuznoj vili od 1000 kvadratnih metara u ekskluzivnoj oblasti Hiden Hills u Los Anđelesu možete sebi priuštiti da imate galeriju čega god želite. Pored posebne sobe za posuđe, Kris Džener takođe obožava torbe i posvetila je ceo ormar svojim omiljenim torbama, od kojih je većina Hermes Birkin.

Prateći mamine stope, mogul za šminkanje Kajli Džener takođe je sebi nabavila masivni ormar za tašne u boji u vrednosti od milion dolara.

Iako se mnogi dive raskošnoj sobi sa posuđem Kris Džener, bilo je i hejtera koji su požurili da prekore ovo pokazivanje bogatstva:

„Ova prostorija za pranje sudova je velika kao moja spavaća soba“, primetila je jedna osoba. Drugi je istakao: „Postoje deca koja gladuju, a onda postoje ljudi koji skupljaju posuđe...“ 

Luxury Experience