Za stilske šetnje i po snegu: UGG čizmice za vaše pse

Došlo je pravo vreme da naši verni prijatelji sa četiri šape dobiju zasluženu šetnju i odlazak u šoping...

Ukoliko ste vlasnik psa i želite da mu pružite sve ono najbolje što život pruža, verovatno ćete biti oduševljeni novitetima iz zimske kolekcije kompanije UGG, sastavljene od luksuznih cipela zaduženih za zaštitu njihovih šapica tokom ovih hladnih i snežnih dana.

Predstavljena u saradnji sa brendom Very Important Puppies, nova linija obuće za kućne ljubimce kompanije UGG predstavlja asortiman koji im je više nego potreban tokom zimskih meseci. U novoj liniji dostupni su modeli sa dva različita stila, od kojih jedan dolazi u vidu obuće za šape svetlo narandžaste boje i finiša, dok je drugi obeležen crnim spoljnim slojem, neonski zelenih akcenata. Obe verzije cipela kreirane su od veštačke antilop kože i dodatnim finišima veštačkog krzna.

Komentarišući ovu saradnju, Andrea Odonel, predsednik dizajnerske firme UGG, izjavila je: “Upotpunjavanje ponude i nova saradnja sa Very Important Puppies brendom ojačava našu pametnu viziju protkanu kreiranjem zabavnih, korisnih aksesoara i funkcionalnih proizvoda, proširujući ikoničnu siluetu naše kompanije u potpuno novim pravcima.”

Nova kolekcija trenutno je dostupna u pretprodaji putem onlajn porudžbine, sa cenom od osamdeset dolara po paru, ekskluzivno na zvaničnom sajtu kompanije Very Important Puppies.

Luxury Experience