Za fanove Betmena - idealni business aksesoari


Za sve ljubitelje Betmena, koji imaju želju da pokažu svoju ličnost i stil i na poslovnim sastancima, ovo poklon izdanje biće savršeno…

Betmen penkalo, odnosno prvo od 500 penkala koja će biti dizajnirana u stilu ovog junaka, biće deo ograničene edicije, u kombinaciji sa časovnikom i manžetnama…

Ukupno će postojati 1939 Betmen penkala, kako bi se obeležila godina njegovog prvog pojavljivanja. Komponente ovog instrumenta za pisanje napravljene su od aluminijuma sa crnim anodizovanim završnim detaljima, dok je dekorativno prstenje napravljeno od mesinga obloženog rutenijumom. Boja i materijali koji su korišćeni su pažljivo promišljeni i predstavljaju nam interesantnu tamno sivu nijansu, što je inače boja originalnog Betmenovog kostima. Na površini penkala nalaze se gravure slepih miševa u borbi, dok se na peru koje je napravljeno od 18-karatnog zlata posebno ističe njegov logo.

Manžetne iz ove kolekcije su crne prezentacije njegovog logooa, dostupne u tri dimenzije, sa insertima od ugljeničnih vlakana i potpisom kompanije Montegrappa. Betmen časovnk, koji je baziran na NeroUno časovnicima ovog brenda, pokreće švajcarski, kvarcni Ronda mehanizam, smešten u kućište od nerđajućeg čelika sa prečnikom od 42 mm. kućište ima crni PVD finiš i šest šrafova koji obezbeđuju njegovu poleđinu. Završni detalji časovnika su crne boje, pa se detalji letećih slepih miševa koje možemo videti na penkalu, nalaze na bazi i brojčaniku. Na pozicji 12 sati, nalazi se ovalni Betmen znak napravljen od nikla. Kruna ovog časovnika i podbrojčanici takođe nose Betmenov amblem i potpis Montegrappa brenda. Safirni kristal štiti ovaj u potpunosti crni brojčanik i njegove nikolovane detalje.


Samo pakovanje ovog izdanja će privući dosta pažnje. Spoljni deo kutije obojen je u crno, sa istim detaljima slepih miševa u letu, dok je unutrašnjost dekorisana amblemom ovog junaka i siluetom Gotama. Svi fanovi ovog super heroja biće oduševljeni ukoliko im ovo poklonite, a cena seta kreće se od 5.600 do 6.500 dolara.