Vidite Titanik - uživo!

Titanic je i dan danas izvor fascinacije za mnoge ljude, čak i stotinu godina nakon svog prvog putovanja koje se nije slavno završilo…

Jedna londonska turistička agencija sada entuzijastima daje priliku da se približe svojoj omiljenoj olupini, ponudivši im priliku da ostatke ovog broda vide izbliza, odnosno iz podmornice.

“Mnogo manje ljudi je videlo olupinu Titanika, nego što se popelo na Maunt Everest – to je jedinstveno iskustvo i ekspedicija osmišljena samo za one koji imaju pravi avanturistički duh”, stoji u zvaničnom opisu aranžmana ove turističke agencije.

Ovo ronjenje u dubine okeana je deo osmodnevnog putovanja koje će sadržati i devet drugih avantura. Ronjenje će se odigrati u specijalno dizajniranoj podmornici od titanijuma i karbona, a goste će predvoditi tim stručnjaka. Podmornica će se kretati oko broda, dajući gostima priliku da vide čuveno grandiozno stepenište i brojne druge detalje.

Iz agencije koja nudi ovaj aranžman kažu da će njihovo novo putovanje otpočeti iduće godine, sa nekoliko datuma rezervisanih za 2019. Cene avanture nisu javno otkrivene, ali to možete saznati na sajtu Blue Marble turističke agencije.

D.Ć.