Vaš posao iz snova: Kompanija traži osobu koja će prisustvovati VIP događajima širom sveta

Pozicija kreatora luksuznog sadržaja uključuje ulaznice za festival Glastonbury, Nedelju mode u Njujorku, Veliku nagradu Formule 1 i platu od 115.000 evra godišnje.

Da li ste ikada, provodeći vreme na društvenim mrežama, zavideli prijatelju ili poznaniku koji je prisustvovao Nedelji mode u Njujorku ili nekom velikom festivalu u inostranstvu? Kako biste se sada osećali kada bismo vam rekli da možete doživeti potpuno isto iskustvo, samo da u vašem slučaju možete i da zaradite od toga?

Ljubitelji luksuza mogu da se raduju jer Velloy nudi posao iz snova i nedavno je najavio da traže kreatora luksuznog sadržaja. Šta to tačno znači? Ova kompanija u suštini svojim članovima nudi premium kartice sa kojima imaju pristup najekskluzivnijim događajima na planeti, od modnih revija i festivala do najvećih sportskih događaja.

Stoga je kompanija odlučila da angažuje neverovatno srećnu osobu kao „kreatora luksuznog sadržaja“ koja će prisustvovati svim ovim događajima i snimati materijal za društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VELLOY™ (@velloyclub)

Od kandidata se očekuje – ili bolje rečeno, imaće privilegiju – da prisustvuje na najmanje tri događaja mesečno, istovremeno snimajući video snimke za Instagram i TikTok, kao i da piše članke za Velloy sajt. Sve troškove za hranu i piće će snositi kompanija, a najbolje je što će onaj ko ima sreće da dobije ovaj posao imati pravo da sa sobom povede još jednu osobu koja će joj praviti društvo.

Kreator luksuznog sadržaja neće ići samo na Nedelju mode u Njujorku, BAFTA ili Glastonbery, već će je Velloy angažovati da isprobava hranu u restoranima sa Michelin zvezdicama i boravi u hotelima sa pet zvezdica, dok će radne obaveze uključivati druženje sa poznatim ličnostima.

Ako sve ovo zvuči pomalo zamorno, ne brinite, dobićete fleksibilno radno vreme i telefon, tablet, plus dodatni budžet koji će vam omogućiti da „izvučete maksimum iz svakog događaja“. Da ne zaboravimo, u svemu tome uključena je godišnja plata koja će dostići 115.000 evra.

Naravno, sve ovo zvuči ludo, ali potpuno je tačno. Kako smo videli u oglasu, kandidati treba da imaju više od 21 godine, važeći pasoš i veštine pisanja na engleskom jeziku. Takođe, dobro poznavanje društvenih mreža je bonus. Pročitajte više o poziciji i prijavite se ovde.

Luxury Experience