Urnebesno: Ben Aflek je pozajmio Rolls-Royce od Džej Lo, ali nije uspeo da otvori gepek

Ben Aflek i Dženifer Lopez ponovo su postali jedan od najpoznatijih parova u Holivudu nakon što su obnovili svoju vezu prošle godine.

Dve decenije nakon što su privukli pažnju medija svojom romansom i stekli nadimak „Benifer“, par se ponovo verio. Neki izveštaji čak sugerišu da su se Ben i Džej Lo venčali na privatnoj ceremoniji održanoj u hotelu u Džordžiji.

U braku ili ne, slavni par izgleda zaljubljeno i srećno. Nedavno su se zajedno uselili u bivšu vilu Denija DeVita na Beverli Hilsu u Los Anđelesu i često ih možete videti kako dele lične stvari, uključujući i svoje automobile. Dok je Dženifer Lopez viđena pre nekoliko meseci kako vozi Aflekov Tesla Model S Plaid, Aflek je nedavno primećen kako se vozi u automobilu Džej Lo, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe. Sve je bilo dobro dok Aflek nije naleteo na mali problem - nikako nije mogao da otvori gepek kabrioleta.

To se dogodilo kada je 49-godišnji glumac bio na izletu sa sinom Semjuelom i uhvaćen je na snimku gde možemo videti kako posećuju GameStop i izlaze sa nekoliko torbi punih poslastica. Holivudska zvezda je zatim viđena kako odlazi do automobila i pokušava da otvori poklopac prtljažnika i stavi torbe unutra. Međutim, gepek se ne otvara uprkos Aflekovim mahnitim pokušajima. U jednom trenutku mu se pridružuje sin da mu pomogne, ali bezuspešno. Konačno odustaje i baca torbe na zadnja sedišta i odlazi.

Otvaranje prtljažnika Rolls-Royce automobila nije mnogo komplikovano. Pritisak na kvadratno dugme na ključu obično radi posao, ali možda to Aflek nije znao ili je dugme pokvareno.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Dženifer Lopez dolazi sa detaljima West Coast Custom. Grimizni luksuzni kabriolet sa dvoja vrata je suptilan, upotpunjen srebrnom hromiranom rešetkom i jednostavnim belim enterijerom. Rezultat je naporan rad Muse Rio Tjahjonoa, glavnog dizajnera West Coast Custom, koji je tačno znao kako da prenese ono što je međunarodnoj pop zvezdi potrebno: izuzetan luksuz bez previše sjaja. Jedina stvar koja se ističe je prilagođeni dizajn točkova koji ima monoblok dizajn i primetno nedostaje RR logo u sredini.