Upoznajte Bobi Bilija - najmodernijeg psa na Instagramu

Ovo je verovatno prvi put da nas pas svojim modnim stilom potpuno ostavi bez daha...

Predstavljamo najnoviju senzaciju Instagrama, italijanskog mešanca Bobija Bilija, koji je uvek najelegatnije obučen i spreman da poljulja naše stavove i učini da ponovo preispitamo svoje modne izbore.

Pod imenom @boobie_billie na Instagramu, stilski psić može biti viđen obučen u jakne, džempere i sportske krpice nekih od najpopularnijih brendova današnjice, kao što su Jacquemus, Prada i Fendi, praćene dizajniranim torbama predivnog stila u elegantnom maniru. Kuca je do sada prikupila 250.000 pratilaca, čiji broj raste iz dana u dan. Kako glasine navode, ovaj mali psić uskoro bi mogao lansirati svoju ličnu kolekciju malih ženskih torbi i zadivljujućih šalova.

Komentarišući novu vest, glavna zvezda koji stoji iza popularnog profila (verovatno njen glavni čovek za odnose sa javnošću) izjavila je: “Veliki broj influensera poseduje svoje proizvode i plasira različite linije. Ovo je moj lični brend. Unapred rezervišem prava za postavljanje moje lepe njuške na majice, što će se verovatno dogoditi u jednom trenutku, ali celokupan projekat zasniva se na stvaranju nečega daleko većeg od toga. Reč je pre svega o ozbiljnom modnom brendu, bez preozbiljnog stava, naravno.”

Bobi Bili deluje kao neko ko zaista gaji veliku ljubav prema malim torbicama i nikako nas ne bi začudilo da vidimo neke impresivne modele u njenoj predstojećoj liniji. Ova modna krznena lopta želi da se ljudi osećaju srećnim i udaljenim od svega što svakodnevno doživljavaju, a kako je sama izjavila, ona uvek želi da vam se nađe na usluzi i učini da se osećate kao beba anđela, što zapravo i jeste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boobie (@boobie_billie)