Ultra retki model Air Jordan 11 patika našao novog vlasnika

Linija patika sa potpisom Majkla Džordana svakako ima svoje kupce…

Većina nas se raduje kupovini novih Air Jordan 11, a kolekcionari, posebno oni sa dubokim džepovima, više su zainteresovani za pronalazak retkih i starih verzija. Sa svojim elementima od patent kože, Jordan brend je luksuzna patika koju obožavaju svi imućni ljudi i poprilično je pristupačna, samo ukoliko nije retro izdanje, kao Twilight Blue, koje je skoro prodato preko eBay sajta za neverovatnih 23.000 dolara.

Što se tiče retkih Air Jordan 11 modela, treba da znate da je ovaj model proizveden 2000.godine u klasičnoj plavoj šemi boja. Ono što ovaj model čini unikatnim je JORDAN natpis, što je inače detalj poslednji put viđen na uzorcima iz 2006.godine koji nisu došli do proizvodne faze, a koji pripadaju DMP Jordan 11 seriji.

Kako je originalna DMP serija ostala u zapećku, mnogi su željno iščekivali priliku da kupe sebi jedan par sa Jordan potpisom na sebi. Verovatno je baš iz tog razloga Twilight Edition model patika prodat po ovako neverovatnoj ceni.

Patike su urađene u kombinaciji plave i bele boje, pri čemu se potpis čuvenog košarkaša može primetiti u plavim tonovima. Ovaj model je svakako bio prava poslastica za sve Džordanove fanove, a svi ostali će morati strpljivo da sačekaju lansiranje Air Jordan 11 Midnight Navy modela.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend