Ultra-luksuz za najmlađe: Bentley predstavio specijalno izdanje tricikla vrednog 730 dolara

Više slika

Više slika

Novo specijalno izdanje tricikla brenda Bentley košta 730 dolara i inspirisano je automobilskom Mulliner serijom ultra-luksuznih i vrlo ekskluzivnih vozila kompanije.

Ako želite da vaš mališan od malih nogu stekne ukus za finije stvari u životu, Bentley ima upravo ono što ste tražili. Britanski proizvođač luksuznih automobila predstavio je novi 6-u-1 Mulliner tricikl, koji je inspirisan istom Mulliner linijom Bentley vozila, napravljenom isključivo za ljubitelje brenda. Prema Bentley brendu, nova ponuda kombinuje udobnost, sigurnost i prepoznatljiv stil luksuznih Mulliner automobila. Bentley Trike je u osnovi tricikl na tri točka koji se može koristiti i kao kolica. Jedinstveni dizajn tricikla omogućava mu da "raste" zajedno sa vašim detetom "u pravom Bentley stilu".

Iako smo videli nekoliko različitih verzija Bentley tricikla tokom poslednjih nekoliko godina, model inspirisan Mulliner vozilima predstavlja nekoliko novih funkcija, uključujući novo sedište koje je posebno razvijeno za ovaj tricikl. Osim što ima prepoznatljivi Mulliner dijamantski štep, sedište takođe ima dodatne meke umetke i dizajnirano je tako da odražava dizajn sedišta automobila kako bi se obezbedila dodatna udobnost za decu. Osim toga, Bentley logo je izvezen na mekom naslonu za glavu.

Vazduhom napumpane gume tricikla takođe istaknuto prate Mulliner dizajnerski jezik. Osim što imaju dizajn inspirisan Mulliner vozilima, točkovi imaju Bentley logo u sredini okružen rečima 'Bentley Mulliner' - slično onome što dobijate u Mulliner automobilima. Pored toga, B znak u središnjem čepu uvek ostaje u nepokretnom uspravnom položaju.

Ostale funkcije i dizajnerski elementi inspirisani Mulliner estetikom uključuju hromirani amblem na haubi tricikla, torbu sa dijamantskim prošivom na ručki za guranje i jedinstvenu boju: beli pesak. Najnoviji Bentley tricikl takođe dobija nove metalne pedale sa dizajnom protiv klizanja koje su tačna kopija onih koje možete naći u našim Mulliner automobilima. Bentley 6-u-1 Mulliner Tricikl je dostupan za prodaju online, po ceni od 595 funti (oko 730 dolara).

Luxury Experience