Ultra bogata porodica traži nekoga da im čuva luksuzne vile

Ukoliko želite da uživate u luksuznom životu na privatnom ostrvu, ali nemate dovoljno novca za to – evo prilike za vas…

Ultra-bogata porodica koja poseduje svoj komad raja na Bahamima, u potrazi je za putnicima namernicima, koji bi ga pričuvali, a da im za to bude plaćeno 120.000 dolara. Porodica zapravo želi da pronađe “iskusni par koji bi postao dugotrajni deo njihovog tima koji im pomaže u održavanju i negovanju njihovih luksuznih domova”. Angažovani par će imati sve pogodnosti punog zaposlenja, uključujući smeštaj, zdravstveno osiguranje i osiguranje privatnog zubara, sa poslovnim automobilom.

Njihove ključne dužnosti uključivale bi brigu o velikom imanju na Floridi koje se sastoji od tri kuće i imanju na Bahamima sa četiri kuće, pri čemu svaka poseduje četiri spavaće sobe. Pored toga, par će povremeno morati da obavlja neke usputne poslove i da vodi brigu o gostima.

Na redovnoj bazi, par može deliti svakodnevne poslove, uključujući dubinsko čišćenje, nameštanje kreveta, održavanje kupatila i svih drugih delova vila, dok će takođe biti zaduženi za pranje veša, peglanje i lep izgled svakog poseda.

Radno vreme para bilo bi od ponedeljka do petka od osam ujutru do pet poslepodne, sa povremenim vikend angažmanima koji bi se plaćali kao prekovremeni rad. Sve što vam je potrebno kako biste konkurisali su vozačka dozvola i dozvola za rad u Sjedinjenim Američkim Državama.