Ultimativna luksuzna avantura - put oko sveta za 80 dana

Više slika

Više slika

Spremite se za putovanje života! Railbookers predstavlja avanturu "Oko sveta luksuznim vozom" u trajanju od 80 dana, čija cena iznosi 114.000 dolara.

Da li postoji kraj želji za putovanjem? Ako pitate brojne putnike širom sveta, koji su ljubitelji istinskog luksuza, odgovor se možda krije u neverovatnom putovanju koje nudi Railbookers, a koje predstavlja novu avanturu, nazvanu "Around the World by Luxury Train", koja traje čak 80 dana. Jedinstveno putovanje predstavlja sasvim drugačiju definiciju života "iz kofera", vodeći svoje putnike kroz četiri kontinenta i 13 država, prikazujući najfiniju kolekciju luksuznih vozova i hotela. Railbookers je najavio da će kraće verzije ovog itinerara početi sledeće godine. Međutim, ova godina je posvećena avanturistima.

"Putovanje počinje u Vankuveru, a zatim prolazi kroz evropske prestonice i šarmantne gradove poput Budimpešte, Edinburga, Firence, Londona, Pariza, Rima i Venecije", saopštio je Railbookers. "Letovi će omogućiti putnicima da otkriju Delhi, Mumbaj i Istanbul u Aziji, kao i afričke dragulje Kejptauna i Johanesburga u Južnoj Africi." Srećni putnici i ljubitelji vozova će doživeti Rovos Rail u Južnoj Africi, legendarni Maharajas' Express u Indiji, Eastern & Oriental Express u Singapuru, Rocky Mountaineer u Kanadi, Golden Eagle Danube Express, Belmond Royal Scotsman i raskošni Venice Simplon-Orient-Express. "Između ovih nezaboravnih vožnji vozom, naši gosti će uživati u luksuznom boravku u nekim od najpoznatijih gradova na svetu", dodala je kompanija.

"Poznajući trend u kojem putnici žele da kombinuju više iskustava luksuznih vozova, osmislili smo ovu avanturu. Pored toga, nudimo manje, prilagodljive putanje koje ističu ove ikonične vozove, što je dokaz naše vodeće kolekcije luksuznih vozova u industriji", izjavio je Frenk Marini, predsednik i izvršni direktor. "Ono što je još bolje je da nakon voznog segmenta, Railbookers se brine o rezervacijama hotela, razgledanju, transferima i još mnogo toga, nudeći našim klijentima besprekoran servis uz samo jedan poziv."

Da li postoji spektakularniji način da se posmatra svet u svom punom sjaju? Sumnjamo! Itinerer "Oko sveta luksuznim vozom" dolazi sa cenom od 113.599 dolara po osobi.

Luxury Experience