U Saudijskoj Arabiji - fudbaleri ne daju autograme, već dobijaju Rolexe

Kao što verovatno i sami znate, brojne slavne zvezde imaju fanove kojima je istinska radost onaj momenat kada dobiju njihovu sliku ili autogram...

Međutim, kada se radi o nekadašnjoj zvezdi Liverpula, Fabinju, čitava situacija dobila je neverovatni preokret tokom njegovog impresivnog debija za ekipu Al-Ittihad u Saudijskoj Pro ligi u ponedeljak uveče. Dvadesetdevetogodišnjak je odveo svoj tim do pobede od 3-0 što je toliko impresioniralo jednog obožavaoca da mu je poklonio Rolex. Ovaj potez je bio prilično neočekivan i iznenadan, što objašnjava zašto je ushićeni Brazilac, sa sjajnim osmehom na licu, ispustio sat na pod dok je odlazio.

U većini slučajeva, osoba bi se onesvestila kada bi dobila toliko traženi i skupoceni ručni sat. Bivša zvezda "Crvenih" se preselila u Zalivske države i pridružila se Al-Ittihadu ugovorom vrednim 51 milion dolara. Iako zarađuje hladnih 900.000 dolara nedeljno, ova nečuvena velikodušnost zaista je učinila taj potez vrednim. Sportista je zahvalio saudijskom obožavaču, "Hvala puno", i rukovao se sa njim.

Video ovog čudnog događaja postao je viralan na društvenim mrežama i ostavlja ljude zapanjenim, sa naravno, interesantnim komentarima. Jedan je rekao: "Ovo je bilo bolno neugodno za gledanje." Drugi je dodao: "Ovo je ludo, čoveče.", dok je treći Fabinjovo ispuštanje Rolex časovnika opisao kao sramotno.

Luxury Experience