Tom Kruz iznajmio luksuzni brod za ekipu novog Mission Impossible filma

Sa merama opreza i zaštite od korona virusa koje polako popuštaju, brojna poslovanja pokušavaju da se vrate u svoj uobičajeni tok…

U sličnom stilu, glumci i ekipa predstojećeg filma Mission: Impossible 7, skoro su se vratili na set i spremni su da nastave sa snimanjem akcionog trilera. Kako bi izbegli odlaganja uzrokovana pandemijom korona virusa, glavni glumac filma, Tom Kruz, iznajmio je masivni brod za celo osoblje.

Prema izvorima, Kruz je iznajmio Hurtigruten brod za snimanje u Norveškoj i odlučan je u ideji izbegavanja daljih odlaganja ove franšize, koja bi trebalo da bude zvanično lansirana u novembru iduće godine. Anonimni insajder je izjavio: “Produkcija se plaši dodatnih odlaganja, a Tom je odlučan da ne dospusti da se to dogodi. Studio veruje da brod može zadržati bezbednost osoblja i glumaca na nivou, kako bi snimanje moglo biti završeno na vreme”.

Kruz je ranije izrazio svoje uzbuđenje zbog nastavka snimanja, prilikom razgovora sa ministrom kulture Norveške, Abid Rajom. On je rekao: “To je predivna zemlja i jedva čekam da se vratim tamo. Jako sam uzbuđen, kao i čitava ekipa uostalom”. S obzirom na to da je ovo jedna od najlukrativnijih franšiza u istoriji, očekuje se da će i ovaj novi film biti blokbaster, bez sumnje.