Taurus – jedinstveni luksuzni sef

Ovogodišnje izdanje Salone del Mobile sajma u Milanu bilo je mesto lansiranja novog Buben & Zorweg sefa Taurus, koji nije ni nalik bilo kom drugom…

U pitanju je jedinstveni luksuzni sef, koji poseduje izuzetni dizajn zbog kog će se uklopiti u bilo koji enterijer, kao i izobilje interesantnih detalja. Slavni nemački brend iskoristio je sajam kao savršenu priliku za predstavljanje svoje nove zvezde, pred više od četiristo hiljada ljudi iz više od 160 zemalja širom sveta.

Buben & Zorweg je uspeo da zasija među brojnim priznatim imenima u svetu nameštaja i dodatno učvrsti svoje prisustvo na tržištu, dok je isto to uradio i njihov novitet nazvan Taurus. Ovaj luksuzni sef sadrži veličanstveni oklopni materijal nazvan Protect-Pro, koji je brend inače patentirao. Materijal predstavlja kompozit kamena i smole, koji se kombinuju u specijalnoj mešavini, a potom koriste za kreiranje tela sefa.

Zidovi Taurusa, sa Protect-Pro materijalom u svojoj unutrašnjosti, mogu podneti i najprefinjenije i promišljenije napade. Pored toga, ovaj materijal smanjuje težinu sefa za 30 %, što je zaista velika stvar ako ga uporedite sa drugim konvencionalnim modelima.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend