Swarovski oblači Hello Kitty

Kada biste imali 10.600 dolara viška, da li biste ih potrošili na Swarovski kreaciju, u kojoj su glavne zvezde Hello Kitty i Dear Daniel?

Nova kolekcija koju slavni brend predstavlja uključuje Hello Kitty u njenoj veličanstvenoj svetlocavoj slavi, a dolazi sa funkcijom tega za papire i dekorativnog predmeta. Ona drži balon i crvenu jabuku u dva različita stila. Fanovi slavne mace će svakako biti oduševljeni njenim kristalnim izgledom. Ideja koja stoji iza ove kolekcije bila je zapravo prikaz Hello Kitty i Dear Daniel figura, spremne da odu prema zalasku sunca… kako romantično, zar ne?

Samo 150 srećnih i superbogatih ljudi u čitavom svetu će imati priliku da se dočepaju ovih ekskluzivnih komada. Moramo naglasiti da su komadi dekorisani sa preko 25.000 kristala u jedanaest različitih boja, koji su ručno postavljeni uz pomoć slavne Swarovski Pointiage® tehnike. Ekskluzivnosti ovog komada doprinosi baza kreirana od granita.

Kupci premijum Hello Kitty komada će dobiti ekskluzivni suvenir u premijum plavom koferu, zajedno sa sertifikatom autentičnosti. Moramo još naglasiti da je kolekcija dostupna za kupovinu u čitavom svetu.