Suveniri najpopularnijih muzičkih izvođača odlaze na aukciju

Aukcija će se održati sledećeg meseca nakon dodele Gremi nagrada.

Akustična gitara Tejlor Svift, Eminemove prepoznatljive patike i odeća koju nosi član BTS su među 49 artikala iz čitavog spektra „muzičkih“ suvenira koji će biti prodati na aukciji organizovanoj u dobrotvorne svrhe sledećeg meseca.

Julien's Auctions, koja organizuje događaj, objavila je u utorak, 17. januara da će suveniri nekih od najpopularnijih izvođača muzike biti prodati na aukciji „MusiCares Charity Relief Auction“, 5. februara.

Sav prihod od događaja nakon dodele Gremi nagrada biće namenjen MusiCares, organizaciji posvećenoj pomoći muzičarima u vremenima ekonomske i zdravstvene krize.

Akustična gitara Epiphone sa potpisom Tejlor Svift koja je korišćena za snimanje albuma iz 2020. „Evermore“ mogla bi da košta od 5.000 do 10.000 dolara.

Eminem je napisao reč "Shady" na belim Nike Air Max patikama koje bi na aukciji mogle da koštaju do 3.000 dolara. Crni kombinezon i kaiš sa kopčom koji je nosio Džej Houp iz BTS tokom snimanja za svoj debi solo album „Jack In the Box“ mogao bi da dostigne cenu od 4.000 dolara.

Pored toga, za potrebe aukcije, Snup Dog i njegov sin Kordel će donirati zvučne sisteme sa njihovim potpisom, zajedno sa specijalnim NFT-om koji može da košta do 8.000 dolara.

Muzičar sa najviše predmeta na aukciji je Džoni Mičel, koja će ponuditi nekoliko predmeta, a među njima će biti i potpisana štampana verzija originalne slike Džimija Hendriksa. Još jedna slika na aukcijskom bloku potiče od bivšeg frontmena Van Halena Dejvida Lija Rota i predstavlja potpisani akril na platnu pod nazivom „Dark Ocean“.

Ostatak aukcijskih predmeta dolazi od širokog spektra umetnika, uključujući Barbru Strejsend, Daft Punk, Džimija Bafeta, Ozija Ozborna, Pola Makartnija, Rolingstonse i Džona Batista.

Za više informacija možete posetiti sajt Julien's Auctions.

Luxury Experience