Spavajte pod vedrim nebom i Aurorom Borealis

Polarna svetlost je prirodni fenomen neopisive lepote, koji svako želi da vidi barem jednom u životu…

Ljudi koji žive na lokacijama gde je polarna svetlost vidljiva, svakako imaju privilegiju koja je nama ostalima uskraćena. Ipak, jedna avanturistička kompanija, Off the map Travel, predstavlja nam specijalnu pogodnost, koja je inspirisana baš Aurorom Borealis.

Oni su upravo predstavili svoj novi paket The Aurora Bubble Sled, koji je dostupan tokom čitavog ovog meseca za sve one koji žele da posete Finsku. Ovaj paket vam pruža mogućnost da uživate u pogledu na Auroru Borealis iz komfora klimatizovanih sanki koje su smeštene u prozirni mehur i prikačene za snoumobil koji će vas odvesti duboko u arktičku divljinu.

U vašem privatno prozirnom mehuru nalaze se lejzi begovi, topli prekrivači i komplet za spavanje. Jedino što nedostaje je toalet, ali verujemo da ćete taj nedostatak zanemariti kada budete suočeni sa ovom grubom, prirodnom lepotom.

Cena ovog paketa iznosi 1.365 dolara po osobi, a uključuje i razgovor sa stručnjakom za Auroru Borealis, vodiča za pronalazak najboljeg mesta za posmatranje ovog prirodnog fenomena, i upotrebu đakuzija i saune na otvorenom. Ovo iskustvo je deo većeg, četvorodnevnog Lapland Aurora paketa.

D.Ć.