Savršeno putovanje uz Arlo Skye kolekciju kofera

Veruje se da je sam čin putovanja jedna posebna privilegija, koja se najbolje iskusi ako je uparena uz najelegantnije modele kofera.

Svako putovanje donosi neprocenjivo iskustvo, dok pripreme pred sam polazak uključuju vladanje posebnom veštinom pakovanja stvari kojih često nosimo količinski više nego što nam je zaista potrebno. Pripreme za putovanje neizbežno donose i potragu za savršenim koferima, koji će najbolje odgovoriti na sve naše potrebe.

Bilo da je reč o svetskim putnicima, poslovnim ljudima ili ljubiteljima neobičnog dizajna, svi će potraziti model koji se najpre izdvaja po praktičnosti upotrebe, ali i po izuzetnoj estetici. Da je moguće naći savršen kofer koji vešto spaja ove atribute, dokazuje Arlo Skye brend.

Proizvođač koji na jedan poseban način, bez ikakvog napora ili preterivanja, neguje takav stav je sigurno Arlo Skye. Komadi izrađeni na način da budu uzor jedne praktičnosti, trajnosti i vešte upotrebe najnovije tehnologije, bez zrtvovanja atraktivnosti, epiteti su koji opisuju način rada kompanije nastale 2014.godine.

Brend nastaje od strane bivših izvršnih direktora kompanija Louis Vuitton i Tumi, kreativnih Majura Batnagera i Danijele Volf. Arlo Skye predstavlja izbor za kupca koji zna šta želi i čija strast za putovanjem je na istom nivou sa predanosti stilu i luksuzu. Kroz objavljene medijske članke koji govore o kompaniji, često se može čuti reč „jednostavnost“ koju autori mnogo puta ističu. Jednostavnost se u slučaju Arlo Skye postiže na zaista izuzetan način.

Arlo Skye izrađuje svoje modele od laganih legura aluminijum-magnezijuma, dok se na spoljnim površinama nalaze priključci za punjenje mobilnog telefona i tableta, kao i sigurnosna šifrovana brava kao mera povećanja sigurnosti prtljaga. Kofer dolazi sa dve posebne pregrade čiji se sadržaj može kompresovati, kao i dve torbe za cipele.

Iako prepun tehnoloških inovacija zbog kojih se stalna potraga za punjačem i utičnicom seli u istoriju, dizajn kofera ne trpi zbog ovih dodataka i ostaje elegantan i uglađen.  Arlo Skye koferi dolaze u nekoliko nijansi, poput „Pingvin“ crne, srebrne ili boje šampanjca.

N.S.