Savršen početak za savršenu godinu

Još jedno novogodišnje veče je za nama. U krugu porodice i bliskih prijatelja svako je na sebi svojstven način simbolično ispratio staru i dočekao novu godinu. U sećanju ostaju svi lepi i uspešni prošlogodišnji trenuci, a vedra nada i novi veliki planovi vode nas u blaženu neizvesnost nove kalendarske godine. Pokloni koje smo velikodušno udelili, ali i koji su nama zauzvrat udeljeni, imaju za cilj da simbolično najave mnogobrojna prijatna iznenađenja koja nas očekuju u narednim mesecima. S tim u vezi, ljudski je i očekivano da i sami sebe darujemo nečim posebnim, što će nas ispuniti zadovoljstvom i nacrtati nam osmeh na duži vremenski period. Pitanje je samo – šta bi to moglo biti?

Svi volimo da putujemo, zar ne? Ipak, za putovanje, na žalost, zbog mnogobrojnih opterećujućih pandemijskih protokola, još uvek nisu idealni uslovi, pa je to bolje ostaviti za neki naredni period. Druženje sa velikim brojem prijatelja i upoznavanje sa novim ljudima je takođe nešto što smo oduvek voleli, a čega smo se u poslednje vreme itekako uželeli. No, iz identičnog razloga kao u prethodnom slučaju i to ćemo, zarad opšte sigurnosti, ovog puta preskočiti. Pa, šta nam onda ostaje?

Da li ste razmišljali da spojite sve prethodno navedeno u jedan jedinstven paket? Da se družite i istovremeno putujete, a da ste, kad već tako mora, sve vreme u svom toplom, sigurnom domu? Komunicirajte do mile volje, upoznajte nove ljude, budite u toku sa svim stvarima i svakodnevno obilazite svet iz udobnosti svoje omiljene fotelje – da, moguće je!

Telenor je nakon dugih priprema konačno došao do rešenja koje svima omogućava da se bave svojim omiljenim stvarima bez i najmanjeg utroška energije. Reč je o fantastičnom paketu usluga pod nazivom – Hipernet!

Ovaj multifunkcionalan paket podržava najnovija tehnologija i u njega ulazi fiksni optički internet, digitalna televizija u testnoj verziji i fiksna telefonija. Zahvaljujući izuzetnoj brzini internet mreže (do 1 Gbps), Hipernet od sada svima omogućuje internet koji besprekorno funkcioniše, uz snažan Wi-Fi signal koji pokriva sve prostorije. Gledajte 4K filmove na digitalnom TV-u sa preko sto kanala, slušajte muziku vrhunskog, HD zvuka ili, jednostavno, izaberite prikaz najinteresantnijeg sadržaja u danu ili nedelji, uz korišćenje samo jednog daljinskog upravljača za STB i TV. Budite obavešteni i u pokretu čak i kada ste u mestu i započnite ovu godinu na najbolji mogući način uz Hipernet paket. Jer, kako vam godina počne tako će i trajati.